onsdag 24. mai 2017

EFIT 24. mai 2017

I dag har det vært Et Foto i Timen, og her kan du følge min dag.


Kl. 07.30 - Det er morgen, og utenfor har jeg et fat fullt av fugler...


 Kl. 08.30 - Smeden er i full gang med å bytte sko utenfor vinduet.


Kl. 09.30 - Den ene katten som har holdt til her på gården i noen dager, drikker vann fra traktorskuffen. Til fredag bør jeg nok kontakte dyrebeskyttelsen for å få den fanget inn. Den er tydelig sulten (har fått mat av meg nå, men den drev og stjal maten til fuglene) og sky og har det ikke bra.


Kl. 10.30 - Frøkna får også stelt sine føtter denne morgenen.


Kl. 11.30 - Linnea gir smeden litt ryggmassasje som takk for denne morgenens pedikyr.


Kl. 12.30 - Jeg spiser lunsj mens jeg skuler litt bort på TV og laster inn de første bildene.Kl. 13.30 - Nytt sengetøy, rent og nystrøket.


Kl. 14.30 - En kort pause før jeg setter i gang med resten av dagen...


Kl. 15.30 - Middag på gang. Resten av dagen blir travel, så det blir kjapp og enkel middag som lager seg selv.


Kl. 16.30 - Jeg fikk litt ekstra tid til overs, og brukte den til å gjøre litt arbeid i det kommende salrommet. Gamle planker og lister har blitt revet ned, slik at vi kan dekke veggene med nye planker.


Kl. 17.30 - Vi har fått besøk av en hestetrener, Margrete Lie, som skal hjelpe oss med hestene i dag. Først ut er Saga. Jeg fikk lære en god del om longering, så nå skal det bli spennende å jobbe videre. Margrete er utrolig dyktig på hest og har virkelig vært et funn.


Kl. 18.30 - Min datter skulle ha ridetime midt i treningen av egne hester. Hun gjorde stor fremgang og kan være skikkelig stolt av seg selv.


Kl. 19.30 - Tilbake hjemme, hvor de er godt i gang med Linnea og miljøtrening. Her lærte vi også masse nyttig, så nå skal det bli spennende å se fremgangen videre.


Kl. 20.30 - Jentene syntes det var deilig å få komme opp på beitet etter all treningen.


Kl. 21.30 - Dagen er ikke over, på tide å la disse damene få en ren seng de også, før de legger seg for kvelden. Selv kjenner jeg at jeg begynner å bli klar for akkurat det selv!


Kl. 22.30 - Før jeg legger meg, måtte jeg en tur til dameavdelingen på butikken...


Kl. 23.30 - Vel, det ble kanskje et lite besøk i en annen avdeling av butikken også... Ikke bra, ikke bra i det hele tatt. Kan ikke helt skylde på at jeg fortjente det etter en lang dag heller, men... Jeg får håpe at jeg har trasket og jobbet nok til at kalorikabalen har gått opp, selv om jeg har mine tvil...

5 kommentarer:

 1. Långa dagar..
  Förstår hästarna gillar bli utsläppta i hagen.

  SvarSlett
 2. Mycket jobb med hästar och det där med longering måste vara spännande. Kul att få lära både sig själv och hästarna något nytt.
  Inte sjutton ska du ha dåligt samvete för chokladen - njut av den istället!

  SvarSlett
 3. Söta fåglar och vilka fina hästar. :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...