mandag 11. september 2017

EFIT 10. september 2017


I dag blir det en skikkelig søndags-EFIT! En sløv dag hvor lite skjer. Jeg hadde litt mer planer, som vanlig, men været var ikke på min side og jeg utsatte noe av det til i morgen (selv om værmeldingen for i morgen sier masse regn).

Velkommen skal du være til min søndag i allefall. Denne helgen har samboer dratt på hyttetur med en kamerat og etterlatt oss andre her hjemme. Vi har klart oss veldig bra og han har hatt en flott helg. Hunden derimot er utslitt og orket ikke en gang å tigge ved middagsbordet!Kl. 09.27 - Hvis de som kjører forbi oss, lurer på hvorfor jeg leier ut hesten med flagg hver dag, så feirer vi ingenting. Saga er virkelig ikke glad i det norske flagget, det spiller tydeligvis ingen rolle at hun er en norsk hesterase! Nå har hun et par svenske hester på morsiden, kanskje det ville fungert bedre om jeg hadde et svensk flagg? Men hvorfor må hesten bli trygg på flagg sier du? Svaret er at vi konkurrerer i skeid, hvor en av utfordringene er å ri med et flagg. Det fungerer dårlig når hesten gjerne vil løpe fra flagget. Vi har 14 dager til på oss før vi skal ut i konkurranse. Men vi har holdt på lenge og Saga blir aldri helt komfortabel med dette. Alt annet jeg gjør det samme med, kunne hun ikke brydd seg om i det hele tatt. Men her skal det ikke være noe heia Norge, nei! Så derfor marsjerer jeg med flagg både ut og inn, hver eneste dag...


Kl. 10.30 - Denne vepsen mente at jeg burde dele litt på godsakene!


Kl. 11.40 - Jeg sovnet en kort stund. Planen var egentlig å lese...


Kl. 12.16 - Det er dagen før valget her i Norge, og jeg prøver desperat å oppdatere meg litt. Jeg er veldig tvil om hva jeg bør stemme i morgen, og prøver å grave litt mer i hva de forskjellige partiene mener. 


Kl. 13.33 - Kjedelig, men det må nå gjøres hver eneste dag. Oppvasken er ferdig for denne gangen!


Kl. 14.26 - Vasket håret? Ikke helt kanskje... Det ble mer en ufrivillig dusj ute. Plutselig ble Tor med hammeren litt ivrig på himmelen, og jeg tar ikke sjansen på å ha hestene ståendes ute på et åpent jorde! Inn med dem, og mens jeg holdt på med det, åpnet himmelen seg fullstendig. Det regnet mer og mer og mer. Når jeg tenkte at nå kan det vel ikke komme mer vann, regnet det bare kraftigere. De to siste hestene ble helt ville i regnet og den ene rev seg løs, mens jeg slåss med den andre for å holde henne fast. Jeg har ikke opplevd en slik oppførsel fra dem tidligere... Når jeg endelig kom inn var jeg så våt at jeg hørte det dryppet vann i trappa mens jeg gikk opp, og jeg kunne vri opp trusa! Tørkeproblemer har vi ikke for tiden...


Kl. 15.25 - Selv om det regner, så prioriterer de små fjærballene mat...


 Kl. 16.30 - It's a shitty job, but somebody has to do it! Jada, en skikkelig drittjobb sto for tur; tømme det gamle hønsehuset på låven for mange år gammel talle. Det er noe jeg setter i gang med sånn innimellom. Problemet er at det er en veldig tung og støvete jobb som tar skrekkelig lang tid. Tallen må brytes løs, lag for lag. Samtidig må jeg ha på meg en maske på grunn av støvet, og når jeg blir anpusten blir det klamt og puste. Ikke er det sunt for ryggen heller. Så da blir det en etappe her og en etappe der, før jeg går lei rett og slett... Det er jo ikke slik at jeg bli ferdig med det nå, men det er like greit å få det gjort ferdig en dag...


Kl. 17.32 - Fire trillebårlass og jeg er temmelig sliten... Det får holde for i dag! Hvis jeg får til litt hver dag, så blir jeg jo ferdig en gang vil jeg tro.


Kl. 18.28 - Jeg skulle hente litt høy til hestene, men kroppen hadde fått nok og jeg tok meg en velfortjent hvil...


Kl. 19.38 - Det ble en sen middag i dag. Sånn går det når husbonden er ute og farter og lar meg styre middagstidene helt selv!


Kl. 20.14 - Ut i stallen for å gjøre meg ferdig der.


Kl. 20.35 - Selv om Linnea spiser, har hun alltid tid til å få litt kos!


Kl. 22.30 - Film på Netflix. Death Note, ikke en veldig bra film synes jeg... Helt grei tidsfordriv, kan vel ikke kalle den noe annet.


Kl. 23.41 - Det er kvelden og bildene som skal ut på bloggen redigeres og sorteres. Filmen snirkler seg avsted, men jeg klarer ikke å kjenne at jeg engasjerer meg veldig.

God natt til deg og takk for besøket!

1 kommentar:

  1. Rolig søndag?? Med torden, hestekamp, og traller som må tas over langen???? Tror ikke det.. takk for titten!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...