søndag 29. november 2015

En smakebit på søndag - Leser fortsatt Odins barnJeg holder fortsatt på med samme bok som forrige helg. Vi snegler oss sakte fremover, men jeg liker verdenen jeg begynner å bli kjent med og jeg gleder meg til fortsetten. Det eneste som har stått i veien for lesingen, er hverdagene.

Lite, lokalt julemarked i Åsgårdstrand
Tiril fant en ny bestevenn i dølahesten Blesen
Denne helgen har jeg endelig fått sneket inn litt julestemning, noe jeg lurte på om var mulig. Julen har vært så fjern i år!Men, på fredag var jeg med på å kjøre barnehagebarn med hest og vogn. Lyden av bjeller og barn som synger På låven sitter nissen, gjør noe med én! Med julemarked og utpakking av adventsstjerner og staker, begynner jeg endelig å se fremover til jul. Så da er det bare finne frem støvkluten mens jeg planlegger syv slag og julegaverForeløpig har bokas fokus vært å la meg som leser bli kjent med den nye verdenen, og karakterene i den. Samtidig bygger den seg opp mot noe, og jeg kjenner på en sterk nysgjerrighet mot hva som skal skje videre. Etter at alt har blitt lilla og fint her i huset, blir det forhåpentligvis tidlig senga og en date med boka.

Rime var en tulling! Hadde de ikke kjent hverandre siden hun var ni? Hvor mange ganger hadde hun hjulpet ham med å finne idiotsikre forklaringer på hullete bukseknær? Eller skrubbsår? Hun hadde syntes synd på ham som måtte snike seg ut om kveldene for å gjøre ting hun sekv gjorde med største selvfølge.
s. 121
 Håper dere får en fin adventstid, hvor dere rekker og slappe av og lese mellom slagene!

For flere smakebiter, ta turen innom bokblokggen Flukten fra virkeligheten.

6 kommentarer:

 1. den här boken har det skrivits mycket om! tack för smakebiten!

  SvarSlett
 2. Tack för smakbiten! Denna står i hyllan och väntar, men tror att jag ska lyssna på den. ;)

  SvarSlett
 3. Odinsbarn er en av mine favoritte fantasi bøker på norsk. Jeg leser ikke så mye norsk, så ble veldig overrasket over denne. Har andre boka i serien, fikk den til jul i fjor av ei venninne. Har ønsket meg den tredje og siste boka til jul i år, så er vel snart på tide å lese den andre boka men har dessverre ikke kommet så langt enda he he. Er så mye jeg har lyst til å lese. Takk for smakebit og ha en fortsatt fin kveld :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Typisk at jeg leste denne meldingen etter at jeg sendte avgårde ønskelistene våre.Jeg glemte å skrive opp de to neste bøkene av Ravneringene! Hmmm...

   Slett
 4. Trevligt att du fått julstämning!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...