tirsdag 4. juli 2017

EFIT 3. juli 2017

Det har vært stille på bloggen en liten stund nå. Det er rett og slett fordi formen min har tatt seg et svalestup ned i en dalbunn. Sliten, dårlig konsentrasjon og mye smerter har gjort at bloggen har havnet langt ned på prioriteringslista. Dagens Ett foto i Timmen bærer preg av akkurat dette. Det kan gjerne virke som om jeg gjør masse og er travelt opptatt. Som regel så forsøker jeg nok å få EFIT til å virke litt mer interessant, andre ganger har jeg hatt flaks og dagen har sammenfalt med aktiviteter. Det man ikke ser, er dagene etter. Dagene da fibromyalgien setter en stopper for altfor mye, og som gjør at dagene etter aktive dager er ganske tunge...


Kl. 10.30 - Det kan være litt kronglete med en hest som gjerne skal gå på beite og en som skal slankes. Dette er vår midlertidige løsning. Om natta står de sammen, og resten av dagen går de på hver sin side av gjerdet. Jeg var litt trøtt denne morgenen, og er litt senere i gang enn planlagt. Men nå skal Linnea få komme over på grasset.


Kl. 11.39 - Kroppen er tung og har ikke lyst til å forlate sofaen. Det er Tour de France på TV, men jeg orker ikke å flytte på meg så jeg får tak i fjernkontrollen.


Kl. 12.30 - Latmannsvanning. På tide og slå av sprederen, som jeg hadde glemt at jeg hadde satt på...


Kl. 13.30 - Mer sofasløving, selv om jeg har fått gjort litt småtteri innimellom. Må virkelig komme i gang nå, om jeg skal få gjort en brøkdel av hva som er planen.


KL. 14.35 - Badetøy er pakket! Jeg synes personlig det er litt i kaldeste laget, men en får vel ofre seg litt for disse barna. Det å bade i kaldt vær er veldig smertefullt, så jeg forsøker å unngå det. Men så kan man ikke hele tiden være den kjipe heller...


Kl. 15.30 - Tiril har kjøpt seg en fidget spinner, etter å ha mast lenge.


Kl. 16.28 - Det blåser og det kommer gradvis litt flere og flere skyer sigende. Men når man har fått ny flytemadrass til bursdagen sin, så må den jo testes! Og ja, vannet var iskaldt. De små barna som var på strands syntes det var veldig kult med en stor is, og en liten tass måtte bort og ta på den en par ganger...


 Kl. 17.35 - Middagsforberedelser. Karbonader med egenrørte tyttebær.


Kl. 18.25 - Middagen er på bordet. Selv om sola fortsatt skinner utenfor, så har det begynt å bli ganske surt. Derfor spiste vi inne i stedet.


Kl. 19.37 - Samboer skal besøke sin mormor, og jeg har plukket en bukett til henne.


Kl. 20.40 - Jeg skal egentlig ut å ri, men kroppen skriker i protest og jeg konkluderer uvillig at det ble sofa og atter sofa... Det ble ingen ridetur i dag med andre ord, bare tanken på å skulle hente hesten var tungt.


KL. 21.25 - Jeg fikk med meg Tiril ut for å gjøre rent hos feriegjesten vår, Apollo. Det ble endel kaninkos før det ble kvelden.


Kl. 22.40 - Det begynte plutselig å regne noe helt voldsomt, så hestene fikk komme inn for kvelden. Linna hater virkelig å bli våt, og jeg rakk ikke å få av henne grima før hun veltet overende i flisa. Regn klør nemlig!

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...