onsdag 4. oktober 2017

EFIT 4. oktober 2017


Da var tiden inne for en ny runde med EFIT. Siden det er en helt tradisjonell dag, hvor jeg lever i etterdønningene av en forkjølelse og utmattelse fra helgens arrangement, fant jeg ut at jeg skulle ta alle bildene med makrolinse. Da ble det litt mer interessant å ta bildene, og de ble litt mer spennende (med et unntak som ikke lot seg bli tatt med annet enn et mobilkamera).


Klokken 09.30 - Jeg leter etter en boktittel jeg skal anbefale, men som jeg plutselig ikke husket tittelen på... Så da kan du få anbefalingen, du også. Liker du dystopi, les gjerne The Giver av Lois Lowry (men styr unna filmen).


 Klokken 10.27 - Mengder med klesvask sorteres. Ligger litt etter der om dagen!


 Klokken 11.30 - Anja + Kleenex = sant! Forkjølelse er noe herk!


 Klokken 12.30 - Trene hest eller hvile? Foreløpig er det bare hvile, noe annet orker jeg ikke ennå...


 Klokken 13.32 - Middagsrester ble til dagens lunsj...


Klokken 14.30 - Jeg venter på at Tiril skal bli ferdig med å skifte til rideklær, utenfor er det fullt av småfugl...


Klokken 15.30 - Tiril ønsket å ri ned til stranda, men Saga hater bølger. Derfor valgte vi å kjøre ned til Skallevoldstranda for å sjekke, siden det blåste ganske bra. Konklusjonen var at vi utsatte det til i morgen. I stedet endte vi opp med en morsom stund på stranda i stedet.


Klokken 16.25 - Bakerst i kjøleskapet fant jeg denne fargerike "tingen", som mest sanndynlig har vært nudler...


Klokken 17.27 - Middag på gang!


Klokken 18.30 - Sliten!  Jeg er egentlig på vei ut, men ble liggende på ryggen og glo i taket i stedet... Skulle egentlig kjøre hest, men det blir snart mørkt. Burde derfor kanskje ri, men det verker så i kroppen at det ikke vil fungere. Jeg fortsetter derfor å kikke opp i taket i stedet...


Klokken 19.30 - Smøring av sele som ble brukt i regnværet i helgen. Den andre tar jeg i morgen (vi lånte seler til tospann), samtidig som egen sele må pusses førkommende helgs sprell. Jeg får i det minste silkemyke og velsmurte hender av all denne smøringen!


Klokken 20.30 - Vi er nesten tomme for høy, og siden vi ikke får noe før i morgen slo Ole Jan grass som hestene fikk til kveldsmat.


Klokken 21.30 - Jeg måtte ta et bilde av bakhøvene til Linnea til en Facebook-diskusjon. Siden det passet med tidspunktet, ble det perfekt som denne timens bilde. Og siden det er veldig vanskelig å ta bilde med vanlig kamera når man er alene, ble det et dårlig mobilkamerabilde i stedet. Poenget var i allefall å vise formen på bakhoven.


Klokken 22.30 - Kvelden begynner å slå seg til ro og vedovnen gjør stua varm når høstkvelden er både forblåst og grøssen.


Klokken 23.32 - Dagen er snart over og det er helt svart ute. Jeg kjenner jeg savner sommeren og lyse kvelder!

God natt og takk for i dag!

3 kommentarer:

 1. Inne och kikar på din dag!
  Härliga bilder!

  // Anna

  SvarSlett
 2. Så klok du var som vilade istället för att slita på hästryggen. Man ska vara försiktig när man är förkyld!

  De där nudlarna - uääää.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...