søndag 10. januar 2016

En smakebit på søndag: Råta av Siri Petteresen


Jeg er godt i gang med bok nummer to i trilogien Ravneringene, og nå er jeg seriøst hekta. Det eneste problemet er at det skjer så mange uventede vendinger at jeg blir litt sliten og må ta meg noen lesepauser. Hvis ikke, hadde jeg nok vært ferdig med boken nå. Egentlig vil jeg ikke bli ferdig helt ennå, neste bok er ikke en gang innkjøpt og jeg vil være i denne verdenen lenger!


Min datter på 11 år synes forsiden på er så ekkel, at jeg må dekke over boka når hun er i rommet. Jeg kan jo være enig i det, selv om bildet er en viktig del av boka.

Smakebiten kommer fra side 175.

Var hun gal? Hadde hun ikke sett mer enn nok av de blinde? Få visste bedre enn henne og Rime hva de var i stand til å gjøre. Det var disse Urd hadde lovet henne til. Som et offer. I bytte mot hva? Kunnskap om blindverk?
 Da skal jeg krype til sengs, lese et par kapitler og spent sove og se hvor mye snø som har lavet ned i morgen. God natt!

Flere smakebiter finner du på bokbloggen Flukten fra virkeligheten. Der finner du også ut hvordan du kan bli med.

2 kommentarer:

  1. Så fin smakebit! Jeg har lest nummer en i serien, men bok nummer to har jeg ikke fått lest enda. Ha en super onsdag :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Nummer 2 er på mange måter veldig anderledes enn den første, og anbefaler deg til å få lest den ;)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...