torsdag 10. desember 2015

Ny hest på stallen!

Da ønsker vi velkommen til dølahoppa Lifrøkna. Det er min svoger som har fått æren av å kjøpe henne, så nå er det tre dølahester i stallen vår. Det er ikke verdens beste bilder jeg deler, men i en smal og sølete innhengning, så er det sine begrensnininger.


Lifrøkna, eller Frøken, har i det siste gått i rideskole med nybegynnere, men siden de skulle trappe ned, ble Frøken lagt ut for salg. Hun er 11 år gammel og har tidligere hatt to føll. Hun er etter Stalheimsblæsen og under Liborka. Hun virker som en stødig og rolig dame som det skal bli trivelig å ha i stallen.


Det har gått veldig greit med de andre hestene. Saga prioriterer selvsagt det aller viktigste, nemlig mat, og har ikke vært veldig interessert i så mye annet. De fikk hilse på store beitet i går (som desverre er for bløtt til å brukes for tiden) og har stått ved siden av hverandre i natt. Da er det ikke mer å mase om! Linnea synes derimot dette er veldig spennende.


Hun har veldig snille og gode øyne.


Det gamle og tørkede ugrasset har fått stå i fred frem til nå. Frøken begynte og spise det, og da skulle sannelig Linnea også spise det! Hun har fotfulgt Frøken rundt, noe Frøken nok syntes var litt irriterende. Men nå har Linnea tatt over høyhekken, så en får bare ta tiden til følge, så finner de nok ut hvordan de skal dele.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...