mandag 17. oktober 2016

EFIT 17. oktober 2016

I dag er det Ett Foto i Timmen. Det er mandag og jeg liker virkelig mandager. For meg er mandag en ny start. Jeg er optimistisk og tenker at denne uken skal jeg få til det jeg ikke fikk til forrige. Jeg har satt strek over det som var, og starter uka med friskt mot.

Jeg begynner å legge ut dagen allerede på morgenen og kommer til å oppdatere utover dagen, som det skulle passe seg. På agendaen er det akkurat det som det pleier å være. Stall og andre plikter skal gjøres unna, akkurat som forrige mandag, og resten av ukedagene. Hund skal trenes og familie fores. Det ser ut til at regnet uteblir foreløpig, så *bank i bordet* for at det skal fortsette slik. Det er så mye triveligere å holde på ute, når en slipper regn og kun noen få varmegrader.

Velkommen til min dag!


Kl. 07.15 og det er enda mer prat om Johaug. Finnes det virkelig flere sider ved den saken man kan analysere nå? På tide å la de som faktisk skal ta den jobben, få etterforske? Jeg er lei av å høre om leppekremer nå...


Kl. 08.15 - Frokost og Bondebladet. For å være helt ærlig er bildet en rekontruksjon, og derfor er det litt lysere utenfor vinduet... Av en eller annen meget merksnodig grunn, så var det umulig å laste inn bildet fra kameraet! Jeg så det lå der, men fikk bare beskjed om at det var flyttet... Nei, det var ikke flyttet, jeg fikk jo ikke lov til det! Tekniske saker altså...


Kl. 09.15 - Det regner på bilvinduet og jeg har akkurat levert min datter på skolen.


Kl. 10.15 - "Ut, nå!" Hilsen Saga...


Kl. 11.15 - Ut på tur, aldri sur, selv om man nok en gang må tømme hale for sagflis. Dølahaler er flotte de, men det er litt ekstra jobb med dem...


Kl. 12.15 - Skumle tromler måtte sjekkes ut. Saga klarte tilslutt å bli overbevist om at de ikke var farlige, men hun vil ha seg frabedt om at slike ting ikke bare legges der de aldri har vært tidligere!


Kl. 13.15 - Så var det Linnea som skulle få en økt. Litt tømmekjøring og longering sto på planen. Jeg jobber med at hun skal slappe av og ikke stresse seg opp. Vi kom i mål i dag også.


Kl. 14.15 - Lunsj


Kl.15.15 - Tre damer som venter på lunsj! Nu!


Kl. 16.15 - Stallarbeidet utført for i dag...


Kl. 17.15 - Venter på at potenene skal koke opp.


Kl. 18.15 - Her i huset får hundene restene av middagen, dagens høydepunkt!


 Kl. 19.15 - En veldig treningsklar Jessica. Lydighet neste!


Kl. 20.15 - Litt stryking for å holde den store haugen unna.


Kl. 21.15 - Krampaktig superhurtig husstøvsuging, før alle skal legge seg og fordi jeg ikke rakk det før.


Kl. 22.15 - Er det ingen som skal legge seg snart?


 Kl. 23.15 - Ser på Beck og vet jeg burde legge meg nå, det er bare det at ... nei, jeg har ingen god unnskyldning for å ikke gjøre det...

Takk for at du tittet innom min mandag, velkommen igjen!


7 kommentarer:

 1. Tittar förbi din hästfyllda dag :)

  SvarSlett
 2. Hej kikar in på din dag. Vilka fina hästar du har
  /Annika
  https://auroraaurum.wordpress.com/

  SvarSlett
 3. Håller med alla andra att du har fina hästar

  SvarSlett
 4. Det har varit mycket Johaug-skriverier ja... förstår inte hur de orkar.

  SvarSlett
 5. Säger som de andra att du har fina hästar! Men bäst är ändå rottweilern - så charmig!
  Och det där med Johaug?! Vilka krokodiltårar och skådespeleri! Fast jag förstår att det är svårt för alla norrmän att se att en så stor stjärna dopat sig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Når det gjelder Johaug, så tenker jeg vi lar de som skal se på bevisene, bestemme hva som stemmer og dømme henne deretter.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...