søndag 23. april 2017

EFIT 23. april 2017 - På hingsteutstilling på Stav

Denne helgen har vi vært på hingstekåring på Stav, på Tretten i Gudbrandsdalen. Det har vært lekre dølahester for alle pengene i et par dager, noe som preger denne Et foto i timen. Velkommen til min dag!


Vi har stått opp, klokken har akkurat bikket 8 om morgenen, sola skinner på vårt faste overnattingssted her oppe, Rustberg camping, og dagen er klar for å starte.


Kl. 9 - Frokost er inntatt på hytta og vi tar det med litt med ro før vi må begynne å pakke ut og vaske.


Kl.10 - En liten rusletur ute og kjenner på den friske lufta. Ole Jan har akkurat gått en tur til toppen i bakgrunnen.


Kl. 11 - På tide med hyttevask. Hytta ble strengt tatt renere enn før vi kom...


Kl. 12 - Endelig på utstilling og sikler på lekre hester. Dette er Tresas Vårvind, som ble beste treårshingst.


KL. 13 - Dressuroppvisning med dølahesten Ymir.


KL. 14 - Gjestar har blitt pyntet med et olalappeteppedekken...


Kl. 15 - Premieutdeling. Dessverre for meg som ville ta bilder, så ble det inne, med masse folk. Men, det ble i det minste litt varmere, på en dag som vekslet mellom sterk vind og snø.


Kl. 16 - Den beste dølahesten for dagen skulle kåres. Det ble ikke denne, Vivelstad Svarten, hingsten som ble best av de som var inne til utvidet bruksprøve (det vil si de som ble kåret i fjor og so året etter må til en større test for å se om de får beholde kåringen og samtidig få premiegrad). Vinneren ble lekre Skjåk Balder.Kl. 17 - Tiril insisterte på milkshake på McDonalds, så da ble det en tur innom Lillehammer.


Kl. 18 - Trøtt passasjer i speilet. Vi har fortsatt et par timer igjen før vi er hjemme (av en nesten 4 timers kjøretur).


Kl. 19 - Endelig Oslo, da er det bare strake veien hjem!


Kl. 20 - Tønsberg! Jeg er sulten og klar for å være hjemme. Det har vært en super helg, og jeg har ikke egentlig noe i mot lange bilturer. Men to dager med mange inntrykk og tanker, samt kald vind hele tiden, har gjort at jeg er supertrøtt og sliten. Men bra sliten, det er jeg. Nå er det bare å sette seg ned og plukke ut potensielle hingster til hoppa vår.


Kl. 21 - Jessicas lykkeligste tidspunkt på dagen, slikke tallerken for matrester.


Kl. 22 - Tiril har sovet i bilen og finnes ikke trøtt nå. Da er det greit å ha en mor som kan holde en med selskap (og som kan sovne i senga hennes, fordi er MYE trøttere enn datteren).

Takk for i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...