lørdag 21. januar 2017

EFIT 21. januar 2017 - En helt ordinær lørdag


Da var det januars siste EFIT, og det har som det ofte er, vært en helt ordinær og grei dag. Med ett unntak. I dag har jeg ridd alene på Linnea for første gang!Kl. 09.30 - Dagen min har akkurat startet, men samboer er godt i gang og har gjort klart alt for å dra til skogs og hente tømmer med Saga. Hele stabelen med tømmerstokker som ligger ved siden av vogna, har blitt hentet med hesten.


Kl. 10.30 - Leser litt.


Kl. 11.30 - Jeg sliter litt med å dra meg selv opp av sofaen...


Kl. 12.32 - Jeg er på vei for å hente Tiril hos min mamma. Jeg passerer den nye kommunegrensa til Sandefjord, hvor det før nyttår var Stokke kommune. Nå er min gamle hjemstedskommune borte. Jeg må si at jeg ikke er veldig begeistret for disse kommunesammenslåingene.


Kl. 13.35 - Jeg er hjemme igjen. Mamma har ryddet i julepynten sin, og jeg fikk med meg litt av det. Litt minner fra barndommen blant annet.


Kl. 14.37 - Vi drar ut med hestene. Saga skal hente litt mer ved, og jeg har salt opp Linnea og rir for første gang på tur uten medhjelper. Jeg leide henne mye av veien, også fordi det det var så veldig isete og Linnea går uten sko. Det gikk ganske greit, men hun er jo litt av en susebøtte og har fått et par overdoser med personlighet. Det første bukkespranget kom også, det har jeg ventet på... Neste helg kommer innridningen skikkelig i gang, det skal bli spennende.


Kl. 15.30 - På vei hjem. Saga har fått med seg litt tømmerstokker. 


Kl. 16.30 - Jeg lager middag, og tråkker rundt og over ett stykk rottweiler. Jeg har gitt opp å få henne til å ligge et annet sted, for hun dukker opp hele tiden mens jeg er i dyp konsentrasjon om maten. Nå har jeg egentlig blitt vant til å ha Jessica liggende der.


Kl. 17.30 - Nachos spist, og jeg fikk meg en god latter når min datter oppdager hva som faktisk står på det glasset som jeg trodde var mild tacosaus... Snakk om å plukke med seg feil!


Kl. 18.30 - Jessica ser sitt snitt til å få litt kos av Tiril


Kl. 19.30 - En liten hvil før jeg skifter til stallklærne.


Kl. 20.33 - Hestenes kveldsmat og frokost gjøres klar.


Kl. 21.30 - Vi spiller pakkesel og andre spill før leggetid.


Kl. 22.30 - Tiril er i seng og jeg sier god natt.Kl. 23.30 - Ilden i peisen har dessverre sluknet. Jeg får fyre opp igjen så jeg ikke fryser mens jeg legger inn bildene fra i dag.

God natt og takk for i dag!

4 kommentarer:

 1. X-HOT! Ojoj, det var något helt annat, det!
  Du ser ut att ha haft en mysig dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, x-hoy ble litt for sterkt for min smak. Jeg har heldigvis en stesønn som elsker sterk mat, så han fikk den i stedet :D

   Slett
 2. X hot? Du lever livet på kanten ja.... Utrolig hvor fort en venner seg til å tråkke over og feie til side hunder på kjøkkenet...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg styrte pent og pyntelig unna x-hot og gikk for medium istedet. Guttungen fikk ta seg av den...

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...